Om mig

Felicia VorbeckJag som skriver här på sajten heter Felicia Verbock och är 24 år gammal.

Om du kollat runt lite här på min hemsida förstår du säkert att jag älskar katter. Min familj har alltid älskat katter och jag är uppvuxen med katter hemma på gården.
 
 

Mitt kattintresse

Mitt intresse för de stora kattdjuren väcktes på allvar under en resa med familjen till Tanzania när jag var 10 år gammal. Jag fick chansen att se de stora kattdjuren på nära håll från vår jeep. Lejonfamiljen som vilade i skuggan på savannen och en smygande leopard i snåren. Vilka fantastiska dagar!
Huskatterna har å andra sidan alltid varit en väldigt naturlig del av min vardag. Vi hade alltid två eller tre katter på samma gång när jag var liten, så det fanns alltid någon att leka med. Katterna vi hade då var mest ute, även om vi släppte in dem om de ville på kvällarna.

Nu när jag flyttat hemifrån har jag naturligtvis också skaffat katter. Föst skaffade jag Smilla, men eftersom jag inte vill att hon ska vara så ensam så skaffade jag Visa också efter ett år. Så nu har de sällskap av varandra när jag är på jobbet om dagarna. De blir alltid mycket glada när jag kommer hem på kvällen.

Mina framtidsplaner

Jag är ju rätt ung än och har ännu inte klart för mig riktigt vad jag vill göra i livet. Tidigare gjorde jag praktik på mr green online casino, men jag har väl mer och mer insett att jag skulle vilja jobba med djurrättsfrågor i någon form. Naturligtivs skulle jag vilja fokusera på att rädda de stora, utrotningshotade kattdjuren. Men jag drömmer också om att åka till något annat land och jobba som kattvolontär och rädda övergivna huskatter. Jag tror att min drömarbetsplats skulle vara WWF. Men jag vet inte riktigt hur jag skulle vilja bidra där. Jag är såklart lite sugen på att plugga på universitet. Jag hoppas kunna hitta en utbildning som kan hjälpa mig att jobba med bevarandet av de stora kattdjuren och andra utrotningshotade arter.